به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، فرشته سلجوقی ظهر امروز در اولین همایش کاربردای روند جذب مخاطبان و همیاران سازمان بهزیستی خراسان رضوی که در محل اداره کل بهزیستی خراسان رضوی برگزار شد، افزود: بهزیستی استان خراسان رضوی با حدود 20 هزار مددجو در سه بخش امور اجتماعی، توانبخشی و امور سازمانی فعال است که با وجود اعتبارات محدود بازنشسته شدن برخی نیروها نیازمند تقویت گروههای همیار داوطلب به طور تخصصی است.
معاون مشارکتهای اداره کل بهزیستی استان خراسان رضوی از تشکیل پنج گروه مسکن، اشتغال، فرهنگسازی، ازدواج و جهیزیه و تامین اقلام مورد نیاز مراکز تحت پوشش این سازمان در هر شهر استان خبر داد و گفت: استان خراسان رضوی در مجموع، نسبت به سایر استانها مجوزهای صادر شده در خصوص موسسات خیریه بیشتری دارد لذا توقع سازمان از اداره بهزیستی استان نیز سازماندهی این موسسات در سطح تخصصی می باشد.
سلجوقی برنامه های سال 87 سازمان بهزیستی کشور را نوآوری و شکوفایی با تکیه بر اطلاع رسانی و فرهنگسازی عنوان کرد و اظهار داشت: امور مشارکت های سازمان نیز در سال جاری با وجود کاهش اعتبارات سالانه، افزایش مراکز تحت پوشش و افزایش مسئولیتهای تحت عنوانی، موظف به کاهش وابستگی به اعتبارات دولتی است.
وی راهکارهای پیشنهادی جهت تحقق این اهداف را تامین اعتبارات از طریق غیر دولتی دانست و تصریح کرد: کمیسیون ماده 26 بر اساس برنامه چهارم توسعه به این سازمان واگذار گردیده و این فرصتی است که به سرعت به تهدید تبدیل می شود لذا صدور مجوزهای 13 گانه با حساسیتی خاص پی گیری می شود زیرا فرصتی برای خطا وجود ندارد.
سلجوقی در پایان با تاکید بر فراهم سازی مشارکت مردم و مراکز غیر دولتی در تمامی شهرها و شهرستانها افزود: بومی سازی شیوه های مشارکت از اهمیت ویژه ای برخوردار است و معاونین، روسا و رابطین ادارات بهزیستی شهرستانهای استان خراسان رضوی با حضور در همین همایش یکروزه قادرند به عنوان یک تسهیل گر در این عرصه وارد شوند.
معاون پشتیبانی نیروی انسانی اداره کل بهزیستی خراسان رضوی نیز در این جلسه واگذاری خدمات بخش غیر دولتی، خرید خدمت و استفاده از پتانسیل های غیر دولتی را به عنوان راهکارهایی مطرح کرد که به صورت نظام مند و ضمن رعایت قوانین، نیروهای داوطلب وارد سیستم خدمت رسانی سازمان بهزیستی شوند.
محسن توصیدی مقدم علت همکاری بیشتر مردم با بخش غیر دولتی را حمایت دولت از موسسات دولتی که متصدی آن است دانست و اظهار داشت: در حال حاضر بیش از 70 مرکز در بخش توانبخشی، قریب به 1000 مهد کودک شهری روستایی و حدود 60 مرکز و بخش غیر دولتی خیریه در استان خراسان رضوی فعال است.
نظر شما